2%

Milí rodičia, členovia a priatelia 11.zboru,

 

každým rokom sa snažíme zlepšovať v tom, čo robíme – v skautingu a v zmysluplnej činnosti pre naše-vaše deti. Nezvládli by sme to však bez vašej stálej podpory a pomoci. Preto vás chceme aj tento rok požiadať o venovanie 2% z daní 11.zboru Biele Delfíny.

 

Za posledný rok sme vďaka vašim darom mohli napríklad aj:

  • ísť na víkendovky s vĺčatami a skautami mimo Bratislavy
  • poslať viacerých dobrovoľníkov na kurz, kde sa učia (okrem iného) ako robiť lepší program, poskytovať prvú pomoc, komunikovať s vami 🙂
  • venovať našim najmenším vĺčatám a včielkam polokošele, na ktoré si prišívajú získané nášivky
  • táboriť na krásnom mieste pod hradom Čabraď
  • obnoviť a udržiavať tábornícky materiál
  • a ešte množstvo ďalších vecí, za ktoré veľmi ďakujeme.

V ďalšom roku by sme chceli ísť opäť na tábor, stráviť spoločne čas na víkendovkách, fungovať počas celého roka v družinách a oddieloch. Preto sa na vás obraciame s prosbou o pomoc. Darujte nám 2% s vašich daní a my sa budeme snažiť robiť skauting čo najlepšie.

 

Ako na to sa dočítate v priloženej brožúre(2% brozura), ktorú sme pripravili. V prílohe nájdete aj editovateľné tlačivo Vyhlásenia pre zamestnancov(tovateľné 11.zbor), ktoré treba spolu s Potvrdením o zaplatení dane odovzdať do 30.4.2018 na Daňový úrad.

 

Pozor, najbližší termín je už 15.2.2018, kedy je potrebné požiadať zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania zaplatených preddavkov na daň.

Celý postup zo stránky rozhodni.sk nájdete TU.

 

Váš dar – naša činnosť. Ďakujeme, že nám ju pomáhate robiť lepšie.

 

za 11.zbor Biele Delfíny

 

Mária Hulmanová – Veve

zástupkyňa vodcu zboru